top of page

CONCEPT, DESIGN & CREATIE

Ben je op zoek naar een nieuwe huisstijl of visuele identiteit? Begin dan altijd met je kernwaarden. Waar sta je voor, wat wil je vertellen met je nieuwe stijl en aan wie en waarom? Dit lijkt een makkelijke opdracht, maar stel jezelf deze vragen maar eens.

 

Een buitenstaander zit dit vaak veel helderder en kan zich veel beter verplaatsen in je doelgroep. Wil je hier geheel vrijblijvend over brainstormen? Goed idee, laat het ons weten.   

VISUELE IDENTITEIT

Huisstijl / Styleguide / Webdesign / Eventdesign

 

Onze samenleving wordt steeds digitaler. Online is overduidelijk onderdeel van ons offline bestaan. Een sterke digitale intuïtie van medewerkers is daarbij essentieel. Brooklyn Partners helpen je je digitale intuïtie te vergroten.

Brooklyn Partners stelden ons de vraag hun look & feel aan te pakken. Na een oriënterende sessie kwamen al snel kernwoorden als helder, toegankelijk, deskundig, prikkelend en een tikje rebels boven. Handvaten genoeg voor een goede designbrief.

Client

Brooklyn Partners

Year

2023

Allereerst werden de kernwaarden uitgewerkt tot visuele assets en vastgelegd in een huisstijl handboek. Niet één die de designer beperkt maar juist één die inspireert en richting geeft aan de creatie van een eenduidig herkenbare stijl.

Een goede huisstijl is belangrijk omdat deze helpt bij het opbouwen van een herkenbaar merk, het versterken van professionaliteit, differentiatie in de markt, het creëren van samenhang en het efficiënt werken binnen een organisatie.

Voor Brooklyn Partners resulteerde dit in moderne nieuwe huisstijl, website, event-branding en tal van cursus-programma's voor de relaties van Brooklyn Partners.

MEER PROJECTEN?

bottom of page