top of page

CONCEPT, DESIGN & CREATIE

Waar en hoe een logo wordt toegepast bepaald mede de vorm en kleur. In dit geval waren er meerdere toepassingsgebieden en zijn er meerdere logo-varianten gecreëerd.

Ben je nieuwsgierig naar hoe een huisstijl tot stand komt en waar je allemaal rekening mee moet houden? We praten je graag bij, geheel onafhankelijk én met een goede cappuccino.

LOGO & HUISSTIJL

Met een dosis positieve energie faciliteert Feld toekomstgerichte ontwikkeling in publieke organisaties. Door uit te gaan van de kracht van mensen en door ruimte te creëren waarin ze zich kunnen ontwikkelen. Zodat zij durven. Mooie houvast voor een eigentijdse huisstijl.

Client

Feld Coaching

Year

2023

Samen met Saskia Feld hebben we een aantal sessie doorlopen om tot de basis van het bestaan van Feld te komen. Hierin zochten we antwoorden op de vragen, wat wil je precies vertellen aan wie en waarom. Een ogenschijnlijk eenvoudige vraag, maar beantwoord deze maar eens voor je eigen merk of bedrijf.

De uitkomst is een heler inzicht in doel, doelgroep en gewenste uitstraling. Vanuit daar zijn we gestart met kleur, en vorm.

MEER PROJECTEN?

bottom of page