top of page

CONCEPT, DESIGN & CREATIE

De social campagne heeft niet alleen geresulteerd in een grote aanmelding van nieuwe leveranciers, maar ook de vraag naar originele eindejaars-gifts is enorm gestegen. Een nieuwe traditie lijkt geboren.

Wil je zelf werken aan je reputatie maar weet je niet precies hoe of waar te beginnen. We helpen je graag een handje.

AWARENESS

CAMPAGNE

Concept / Design / Website / Social Campagne / Mailers

 

Het imago van het kerstpakket is niet al te best. Wie geeft zijn medewerkers nou nog een doos vol spullen waar de helft van richting schoonmoeder doorgeschoven wordt. Dat kan beter én leuker! Daarom zijn wij met de overkoepelende organisatie van kerstpakket-verkopers de uitdaging aangegaan het 'kerstpakket' weer hip en happening te maken. Tot iets waar medewerkers echt blij van worden, een waar feestje om te geven en te krijgen!

Client

Jouw Eindejaarsgeschenk

Year

2023

Niet alleen de naan kreeg een upgrade maar ook de look & feel van de bestaande website werd grondig 'afgestoft' en aangepast. Met moderne kleuren, strakke vormen, aansprekende visuals en eigenwijze en eigentijdse copy.

Een verrassende en aansluitende social campagne heeft jouw eindejaargeschenk opnieuw onder de aandacht gebracht bij de inkopers en het traditionele pakket voorgoed uitgezwaaid. Het eindejaarsgeschenk is (weer) helemaal 2023!

MEER PROJECTEN?

bottom of page