top of page

CONCEPT, DESIGN & CREATIE

De values zijn tijdens een internationale meeting geïntroduceerd waarna alle medewerkers een goodie-bag overhandigt kregen om de waarden te laten leven en onder de aandacht te houden. Het shirt, mok, sleutelhanger en de game worden veelvuldig gebruikt door de trotse medewerkers.

COMPANY VALUES

Concept / Design / Implementatie

 

Employer branding is belangrijker dan ooit! Als aantrekkelijke werkgever is het makkelijker om talent te werven en te behouden in de huidige, krappe arbeidsmarkt. Maar hoe word (en blijf) je aantrekkelijk als werkgever?

Client

Fugro

Year

2023

Denkend vanuit deze vraag zijn we samen met strategisch partner Ernst van Dandelion Strategies intrinsieke kernwaarden gaan ‘vangen’. Door middel van meerdere gesprekken met medewerkers uit alle lagen van de organisatie zijn we tot 4 hoofd-kernwaarden gekomen. Vervolgens hebben we deze inhoud, kleur en vorm gegeven en vertegenwoordigen ze een helder en eenduidig beeld van de Fugro identiteit! Een sterk stukje (employer) branding.

 

Door middel van het doorvoeren van de waarden in de organisatie in diverse middelen en op geschikte momenten stralen de medewerkers een sterk en eenduidig beeld van de organisatie uit. Iets wat een positief effect heeft op het aantrekken van nieuwe medewerkers. 

MEER PROJECTEN?

Heb jij ook behoefte aan een sterkere merk-identiteit, een opfrissing van je huidige look & feel of matcht jouw verhaal niet meer met de behoefte van je klanten? Dan denken we graag met je mee.

 

Bekijk hier de volledige case. 

bottom of page